Werken bij ExamenGeslaagd

Jij bepaalt je eigen werkdagen en -tijden en het staat natuurlijk supergoed op je cv!

Bijles geven via ExamenGeslaagd geeft je veel vrijheid: je mag zelf bepalen of je een leerling accepteert, zodat je altijd je eigen uren bepaald. Daarnaast geef jij de vakken op die jij leuk vindt en waar je goed in bent, zodat je daarvoor leerlingen aangeboden krijgt. De leerling koopt een aantal uren bijles per maand in. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat de bijlessen ook daadwerkelijk gemaakt worden. Ook de invulling van de bijlessen mag je helemaal zelf bepalen. Uiteraard kun je het hoofdkantoor raadplegen als je hier hulp bij nodig hebt.

Beschik jij over de volgende kwaliteiten?

Flexibiliteit

Van tevoren weet je het niveau, leerjaar, aantal uren en het adres van de leerling. De bijlessen vinden doorgaans thuis bij de leerling plaats of op een andere (openbare) locatie naar keuze. Ook zie je van tevoren of de bijlessen moeten plaatsvinden op vastgestelde dagen en tijden, of dat afspreken in onderling overleg met de leerling kan. Op basis van deze gegevens mag je zelf bepalen of je een leerling accepteert of weigert.

Hoe, Waar en Wanneer

De bijlessen zijn 1-op-1, vaak aan huis bij de leerling op fietsafstand of in een openbare bibliotheek en jullie bepalen de dagen in overleg. Jij kunt zelf bepalen of je tijd hebt voor een nieuwe leerling.

Wil je direct beginnen?

Zijn deze eigenschappen op jou van toepassing?  Stuur dan snel je CV op naar sollicitatie@examengeslaagd.nl. Een leerzame, prima betaalde en flexibele baan bij ExamenGeslaagd. Informeer naar de mogelijkheden op info@examengeslaagd.nl.