Over Ons

ExamenGeslaagd haalt eruit wat erin zit, we laten de leerling worden wie het al is. Hoe we dat met elkaar bereiken? Door te werken vanuit vertrouwen en positiviteit. Dit bepaalt onze omgang met leerlingen, hoe we kennis en vaardigheden overdragen is de kern van al onze diensten.

De leerling staat bij ons altijd centraal. We geloven in persoonlijke aandacht en focussen op sterke punten en succeservaringen. We zorgen er altijd voor dat leerlingen met zoveel mogelijk plezier kunnen werken. Wat je met plezier leert, vergeet je nooit meer.

Ons verhaal

ExamenGeslaagd is een dynamische onderneming. Het idee voor ExamenGeslaagd is ontstaan toen de oprichter zelf bijles gaf. Het viel hem op dat zowel de leerlingen als de ouders behoefte hebben aan een organisatie waarin bijlesleraren flexibel te werk gaan.

Daarnaast was 35 euro per uur voor de meesten aan de hoge kant, daarom besloot hij om betaalbare bijles aan te bieden, zonder een pakket. Momenteel is ExamenGeslaagd de voordeligste en de meest kwalitatieve bijlesbureau van heel Nederland 

Deskundig

We bieden een eigen manier van begeleiden en werken daarom met een combinatie van vakinhoudelijke hoogvliegers en pedagogisch geschoolde medewerkers.

Naast de best mogelijke hulp voor onze leerlingen, vinden we het belangrijk om scholen en ouders op de hoogte te houden van de voortgang van de leerlingen. Met formele verslaglegging en meer informeel contact, zorgen we ervoor dat iedereen weet wat de vorderingen van een leerling zijn.

Het volgen en meten van de ontwikkeling van de competenties van iedere leerling is cruciaal. We werken met innovatief en onafhankelijk lesmateriaal. Ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten.

Door de vele positieve en enthousiaste reacties van zowel ouders, leerlingen, studenten en bijlesgevers, heeft de oprichter ervoor gekozen om zijn organisatie uit te breiden.

Dit heeft geleidt tot een zeer groot en ervaren bestand aan enthousiaste studenten die graag bijles willen geven. Momenteel kunnen wij voor alle niveaus bijles en huiswerkbegeleiding aanbieden in alle vakken. Daarnaast organiseert ExamenGeslaagd examentrainingen door het jaar heen.

Waar streven wij naar?

Wij streven ernaar om kwalitatief hoogwaardige en betaalbare bijles aan te bieden. Zo hopen wij ons steentje bij te kunnen dragen aan kwalitatief goed onderwijs in Nederland. Om de kwaliteit van de bijlessen te optimaliseren zijn wij zo innovatief mogelijk. Hiervoor werken wij samen met verschillende universiteiten zoals: de Erasmus Universiteit, Universiteit Leiden, Universiteit van Amsterdam, Universiteit Utrecht, Rijksuniversiteit Groningen, Technische Universiteit Delft, en studenten van andere universiteiten. Het allerbelangrijkste is dat iedereen recht heeft op een bijles. Hierdoor krijgen wij subsidies van bepaalde gemeentes op bijles en huiswerkbegeleiding te geven aan gezinnen die het financieel niet kunnen ophoesten. ExamenGeslaagd biedt hierbij de scherpste tarieven zowel op individueel als groepsniveau bijles aan.

Daarnaast is het mogelijk om als voorbereiding op het Centraal Examen eindexamentrainingen te volgen. Ons gemiddelde slagingspercentage is sinds 2017 90,4%. In mei 2017 is de oprichter van ExamenGeslaagd verkozen tot de Jonge Ondernemer van het jaar! Daarnaast streven wij naar continuïteit van de bijles en zijn wij erg betrokken nadat we een koppeling hebben gemaakt. Bij ExamenGeslaagd staat de klant altijd op 1! Zo houden wij actief contact met u nadat de koppeling is gemaakt. Mochten er problemen zijn, dan zijn wij er voor u om deze op te lossen.