NT2 Cursus

Woont u sinds kort in Nederland? Wilt u de taal beheersen?  Bent u al die standaard cursussen ook zat? 

Zoek niet verder… wij hebben vaak docenten die uw moedertaal spreken!

Op basis van een intakegesprek en analyse wordt de cursus afgestemd op uw behoeftes en doelen.

Wat kan ExamenGeslaagd voor u betekenen?

Wanneer u Nederland als een lastig vak ervaart en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele NT2 cursus. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen NT2 cursus enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen. 

Wij gaan graag door de persoonlijke begeleiding te geven, die leerlingen verder brengt. Daarom kan cursus een uitweg bieden! Een bijlesdocent die gepassioneerd is over het Nederlandse taal komt graag aan huis extra uitleg geven over de stof waar de leerling moeite mee heeft. Zo kan er samen aan huiswerk worden gewerkt of een toets worden voorbereid. Indien je liever op een andere locatie afspreekt, is dat zeker ook mogelijk! Dat zou in een (universiteits)bibliotheek kunnen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Na het inschrijven

ExamenGeslaagd zorgt dat er zo snel mogelijk een goede bijlesdocent op de stoep staat. Wij zijn niet een geautomatiseerd bureau, maar een bureau die zo persoonlijk mogelijk een geschikte docent voor de leerling wil vinden. Wij bellen iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Hierdoor kunnen wij de meest passende docent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. 

Wij zijn natuurlijk telefonisch, per mail bereikbaar voor vragen, iedere werkdag vanaf 9.00 tot 21.00 uur en weekenden van 9.00 tot 18.00 uur. Vaak komt het ook voor dat we doorwerken tot een later tijdstip. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk te kunnen starten met de lessen.