Huiswerkbegeleiding

Is het maken en plannen van huiswerk niet eenvoudig voor uw kind? Examengeslaagd zorgt met huiswerkbegeleiding aan huis voor structuur en betere resultaten! De begeleiding vindt plaats bij de leerling aan huis en in een individuele setting, zodat uw kind samen met de begeleider in alle rust kan werken aan het huiswerk. Dus geen volle en drukke klassen, waarbij de aandacht snel verdwijnt. Na meerdere onderzoeken weten wij dat ons concept het beste werkt voor uw kind!

Omdat elke leerling niet hetzelde is, biedt ExamenGeslaagd ook individuele huiswerkbegeleiding aan! Op die manier kan de leerling één-op-één aandacht krijgen, waardoor vaak minder uur begeleiding per week nodig is. Reizen naar een locatie is ook niet meer nodig, wij komen aan huis bij de leerling.

Hoe gaan wij aan de slag?

Bij ExamenGeslaagd maakt de leerling allereerst samen met de huiswerkbegeleider een rooster. Op die manier leert uw kind vanaf het begin huiswerk goed te plannen. De stress en discussies over huiswerk zijn verleden tijd en u hoeft er als ouder niet meer bovenop te zitten.

U krijgt wekelijks (of vaker als u wenst) een korte update van de huiswerkbegeleider over de voortgang van uw kind en eventuele aandachtspunten. Zeker om de overgang naar de brugklas goed te laten verlopen kan het verstandig zijn om de brugklasbegeleiding snel in te schakelen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Wie zijn onze huiswerkbegeleiders?

Ons zorgvuldig opgebouwde bestand van begeleiders bestaat uit studenten die in afstemming met uw zoon of dochter de huiswerkbegeleiding kunnen vormgeven. Zij hebben het middelbare schooltraject doorlopen en hun vwo diploma behaald, waardoor zij nog dicht bij de stof en de leerling zelf staan. Zij worden vanuit het hoofdkantoor grondig gescreend op persoonlijkheid en kennis.

Onze bijlesdocenten krijgen training. Tijdens de training word er gefocust op allerlei tips en trucs over het geven van begeleiding en het omgaan met diverse bijzonderheden. De studenten die worden ingezet voor huiswerkbegeleiding zijn allround waardoor zij bij alle vakken kunnen helpen. Mocht er onverhoopt toch geen klik zijn met de gevonden begeleider, dan regelen wij direct een vervangende!

"De student heeft onze dochter snel weer op niveau gebracht en is duidelijk en constructief bezig. Haar cijfers voor scheikunde zijn snel verbeterd en ze is opgetogen dat ze de stof nu begrijpt."
Sandra Stock
"Wij zijn zeer tevreden over Examengeslaagd. Bij inschrijving werd direct actie ondernomen en de hulp is professioneel en past geheel bij onze dochter. Ook staan ze open voor vragen en ze lossen het ook meteen op. Prima geregeld dus !"
Christopher Nicolaas
"Goede organisatie die snel de juiste bijles gever voor je regelt. Wij zijn super tevreden. Mijn dochtertje is sinds de bijles enorm vooruit gegaan. Blij mee!"
Corina
"Mijn dochter had al snel een goede bijlesgever! Ze heeft mijn dochter goed op weggeholpen. Mocht mijn dochter komende schooljaar bijles nodig hebben, dan maak ik zeker weer gebruik van Examengeslaagd. Al met al een positieve ervaring!"
Anniemeke Oostveen