Examentraining Engels

ExamenGeslaagd biedt tweedaagse examentraining Engels aan voor havo en vwo. Je wordt daarin klaargestoomd voor het Centraal Examen. Alle examenonderwerpen passeren tijdens de trainingsdagen de revue.

Voor examentraining Engels ben je bij ons aan het juiste adres! Heeft uw kind ook zo’n moeite met het uit elkaar houden van de present simple en de present continuous? Of lukt het jou maar niet een voldoende te halen voor tekstverklaren?

Waarom examentraining ExamenGeslaagd?

  • Maximaal vier leerlingen per klas
  • Doel gericht volle twee dagen oefenen van 09.00 tot 18.00
  • Effectief theorie- en oefenboek
  • Geselecteerde en gevorderde examentrainers
  • Voordeligste van Nederland!

Dagindeling examentraining Engels

De examentraining Engels begint ochtend om negen uur en eindigt om zes uur. Een dag tijdens de examentraining Engels bestaat uit blokken met daartussen korte pauzes en halverwege de dag een langere lunchpauze.

Opbouw van examentraining ExamenGeslaagd

ExamenGeslaagd zorgt er voornamelijk voor dat de stof herhaald word en is er veel aandacht voor theorie, oefeningen en vragen. Elke dag is verdeeld in blokken en tijdens elk blok wordt een onderwerp behandeld. De blokken worden telkens geopend met een korte en duidelijke toelichting van een ervaren hoofddocent hierna moeten de studenten de theorie lezen.

Tenslotte gaan we met de leerling zoveel mogelijk examenopgaves maken. Deze zullen vergelijkbaar zijn met het eindexamenniveau. De nadruk van de twee dagen ligt op het maken van zoveel mogelijk opdrachten om zoveel mogelijk verschillende vraagsoorten te oefenen.

De training zal tevens worden afgesloten met een proefexamen die onder de omstandigheden van het CE zal worden afgenomen. Hierdoor krijgen de leerlingen alvast een idee hoe het Centrale Examen eruit gaat zien en zullen ze deze met meer zelfvertrouwen betreden.

De eindexamentrainingen van ExamenGeslaagd worden altijd in kleine groepen gehouden om alle mogelijk vragen te kunnen beantwoorden. Tevens voelen leerlingen zich hierdoor sneller op hun gemak. De klassen bestaan dan ook uit maximaal vijf personen.