Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt.

ExamenGeslaagd helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen.

Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschool leerlingen en studenten van het MBO, HBO, LOI, VAVO, WO en veel meer.

Is het maken en plannen van huiswerk niet eenvoudig voor uw kind? Examengeslaagd zorgt met huiswerkbegeleiding aan huis voor structuur en betere resultaten! De begeleiding vindt plaats bij de leerling aan huis en in een individuele setting, zodat uw kind samen met de begeleider in alle rust kan werken aan het huiswerk. Dus geen volle en drukke klassen, waarbij de aandacht snel verdwijnt. Na meerdere onderzoeken weten wij dat ons concept het beste werkt voor uw kind!

Omdat elke leerling niet hetzelde is, biedt ExamenGeslaagd ook individuele huiswerkbegeleiding aan! Op die manier kan de leerling één-op-één aandacht krijgen, waardoor vaak minder uur begeleiding per week nodig is. Reizen naar een locatie is ook niet meer nodig, wij komen aan huis bij de leerling.