Bijles

Veel leerlingen zitten thuis gemotiveerd aan hun huiswerk, maar het kost ze toch redelijk wat moeite om de toetsen goed voor te bereiden. Het kan ook zijn dat het kwartje bij een bepaald onderwerp maar niet helemaal valt.

ExamenGeslaagd helpt hierbij in de vorm van individuele bijles aan huis! Door ons grote bestand van bijlesgevers door heel Nederland kunnen wij helpen bij alle vakken op alle niveaus en in alle leerjaren. In onze vestigingssteden wonen de meeste bijlesgevers, maar doorgaans kunnen wij ook daarbuiten bijles aan huis verzorgen.

Naast het helpen van middelbare scholieren, bieden we ook bijles aan voor basisschool leerlingen en studenten van het MBO, HBO, LOI, VAVO, WO en veel meer.

ExamenGeslaagd is een dynamische onderneming. Het idee voor ExamenGeslaagd is ontstaan toen de oprichter zelf bijles gaf. Het viel hem op dat zowel de leerlingen als de ouders behoefte hebben aan een organisatie waarin bijlesleraren flexibel te werk gaan.

Daarnaast was 35 euro per uur voor de meesten aan de hoge kant, daarom besloot hij om betaalbare bijles aan te bieden, zonder een pakket. Momenteel is ExamenGeslaagd de voordeligste en de meest kwalitatieve bijlesbureau van heel Nederland 

Na het bijlesverzoek

Of het nu gaat om wiskunde, economie, Engels of welk ander vak dan ook, wij zorgen dat er zo snel mogelijk een goede bijlesgever op de stoep staat. 

Omdat wij niet een geautomatiseerd bijlesbureau zijn, maar zo persoonlijk mogelijk een geschikte begeleider voor de leerling willen vinden, bellen wij iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Op die manier kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie.

Wij zijn natuurlijk telefonisch bereikbaar voor vragen, iedere werkdag vanaf 9.00 tot 21.00 uur. Vaak komt het ook voor dat we doorwerken tot een later tijdstip. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk te kunnen starten met de bijlessen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Wie zijn onze bijlesdocenten?

ExamenGeslaagd werkt met studenten die hun middelbare school (havo of vwo) hebben afgerond. Doorgaans studeren zij aan een hogeschool of universiteit in Nederland. Studenten zijn ideale bijlesgevers, omdat zij nog dicht bij de leerling en de stof staan en zijn flexibel in hun tijd. Zij hebben recent eindexamen gedaan en weten dus precies waar uw kind tegenaan loopt. 

Ook is de drempel lager voor de leerling om vragen te stellen aan de bijlesgever. Om bijles te mogen geven moeten de studenten het vak met minstens een acht hebben afgerond op hun eindexamen. Van tevoren worden zij gecheckt op hun kennis en wordt er een intakegesprek met hen gehouden om de sociale, didactische en communicatieve vaardigheden te testen.

"De student heeft onze dochter snel weer op niveau gebracht en is duidelijk en constructief bezig. Haar cijfers voor scheikunde zijn snel verbeterd en ze is opgetogen dat ze de stof nu begrijpt."
Sandra Stock
"Wij zijn zeer tevreden over Examengeslaagd. Bij inschrijving werd direct actie ondernomen en de hulp is professioneel en past geheel bij onze dochter. Ook staan ze open voor vragen en ze lossen het ook meteen op. Prima geregeld dus !"
Christopher Nicolaas
"Goede organisatie die snel de juiste bijles gever voor je regelt. Wij zijn super tevreden. Mijn dochtertje is sinds de bijles enorm vooruit gegaan. Blij mee!"
Corina
"Mijn dochter had al snel een goede bijlesgever! Ze heeft mijn dochter goed op weggeholpen. Mocht mijn dochter komende schooljaar bijles nodig hebben, dan maak ik zeker weer gebruik van Examengeslaagd. Al met al een positieve ervaring!"
Anniemeke Oostveen