Bijles Wiskunde B

Het vak wiskunde B vergt enige theoretische kennis, maar vooral veel oefening. Wiskunde is een vaardigheid en vaardig word je vooral door iets vaak te doen. Goniometrie? Kansberekening? Statistiek? Algebra? Voor veel scholieren zijn dit onderwerpen waarbij ze wel eens vastlopen, of ze nu wiskunde A, B, C of D hebben. Uw zoon of dochter is zeker niet de enige. 

Het maken van een samenvatting en leren van theorie werkt bij biologie of aardrijkskunde erg goed, maar bij wiskunde niet. Oefenen op de juiste manier en met de juiste uitleg is de sleutel. Wiskunde is voor veel scholieren het moeilijkste vak. Velen leggen zich erbij neer dat ze “gewoon niet goed zijn” in wiskunde. Wij geloven niet in genetische wiskundeknobbels, wel in goede uitleg van een goede docent, ontwikkeling van wiskundig inzicht door het aandachtig volgen van de lessen op school en eventueel extra uitleg in de vorm van bijles wiskunde.

Wiskunde is voor veel leerlingen vaak een van de moeilijkste vakken op de middelbare school. Het kan zijn dat er extra uitleg nodig is bij problemen met bijvoorbeeld kwadratische formules, meetkunde en breuken. Een bijles wiskunde kan dan vaak uitkomst bieden. Maar ook voor wat meer complexere onderwerpen zoals goniometrie of kansberekening is een bijles wiskunde nuttig. Tijdens de bijles wiskunde richten we ons op de te leren stof en werken we samen met de leerling toe naar overhoringen en proefwerken.

Wiskunde A

Wat kan ExamenGeslaagd voor uw kind betekenen?

Wanneer uw kind wiskunde B als een lastig vak ervaart en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles wiskunde B. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles wiskunde B enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor wiskunde B te behalen. 

Wij gaan graag door de persoonlijke begeleiding te geven, die leerlingen verder brengt. Daarom kan bijles een uitweg bieden! Een bijlesdocent die gepassioneerd is over het vak wiskunde B komt graag aan huis extra uitleg geven over de stof waar de leerling moeite mee heeft. Zo kan er samen aan huiswerk worden gewerkt of een toets worden voorbereid. Indien je liever op een andere locatie afspreekt, is dat zeker ook mogelijk! Dat zou in een (universiteits)bibliotheek kunnen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Na het bijlesverzoek

ExamenGeslaagd zorgt dat er zo snel mogelijk een goede bijlesdocent op de stoep staat. Wij zijn niet een geautomatiseerd bijlesbureau, maar een bijlesbureau die zo persoonlijk mogelijk een geschikte bijlesdocent voor de leerling wil vinden. Wij bellen iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Hierdoor kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. 

Wij zijn natuurlijk telefonisch, per mail bereikbaar voor vragen, iedere werkdag vanaf 9.00 tot 21.00 uur en weekenden van 9.00 tot 18.00 uur. Vaak komt het ook voor dat we doorwerken tot een later tijdstip. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk te kunnen starten met de bijlessen.