Bijles Spelling

Bijles spelling, daar helpt ExamenGeslaagd uw kind hier graag bij. Begrijpend lezen, spelling en woordenschat zijn allemaal onderdelen van het vak taal die als lastig kunnen worden beschouwd. Vindt uw kind het ook moeilijk om vragen bij een tekst te beantwoorden?

Soms is het verstandig bijles spelling in te schakelen. Bijvoorbeeld wanneer uw kind een achterstand heeft opgelopen of wanneer uw kind als vreemdeling in Nederland gekomen is. Welke taalhulp past dan het best bij uw kind? 

Wat kan ExamenGeslaagd voor uw kind betekenen?

Wanneer uw kind spelling als een lastig vak ervaart en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles spelling. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles spelling enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor spelling te behalen. 

Wij gaan graag door de persoonlijke begeleiding te geven, die leerlingen verder brengt. Daarom kan bijles een uitweg bieden! Een bijlesdocent die gepassioneerd is over het vak spelling komt graag aan huis extra uitleg geven over de stof waar de leerling moeite mee heeft. Zo kan er samen aan huiswerk worden gewerkt of een toets worden voorbereid. Indien je liever op een andere locatie afspreekt, is dat zeker ook mogelijk! Dat zou in een (universiteits)bibliotheek kunnen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Na het bijlesverzoek

ExamenGeslaagd zorgt dat er zo snel mogelijk een goede bijlesdocent op de stoep staat. Wij zijn niet een geautomatiseerd bijlesbureau, maar een bijlesbureau die zo persoonlijk mogelijk een geschikte bijlesdocent voor de leerling wil vinden. Wij bellen iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Hierdoor kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. 

Wij zijn natuurlijk telefonisch, per mail bereikbaar voor vragen, iedere werkdag vanaf 9.00 tot 21.00 uur en weekenden van 9.00 tot 18.00 uur. Vaak komt het ook voor dat we doorwerken tot een later tijdstip. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk te kunnen starten met de bijlessen.