Bijles Scheikunde

Alkaan,alkanol,atoom, ion…de moeilijke begrippen komen je bij scheikunde tegemoet. 

Scheikunde is een typisch bèta-vak dat voor veel scholieren uit het voortgezet onderwijs lastig kan zijn. De bijlesdocent neemt je mee door de logica achter deze begrippen en laat je zien hoe scheikunde dagelijkse processen beschrijft. Zo leer je de lesstof tot in de puntjes te doorgronden – en groeit je begrip van de wereld om je heen.Redactievergelijkingen, zuren en basen, koolstofchemie: niet de makkelijkste onderwerpen. Veel scholieren leggen zich er (te) snel erbij neer dat ze onvoldoende vaardig zijn in de bèta-vakken. Zonde, want wiskunde, natuurkunde en scheikunde kunnen hele leuke vakken zijn als je er vaardig in bent. 

Onze bijlesdocenten kunnen je ondersteunen met gerichte bijlessen. Tijdens een bijles scheikunde kun je al je vragen stellen die je in de klas niet kwijt kunt, gaten in je kennis opvullen en extra goed voorbereiden op de aankomende toets. Natuurlijk zijn onze docenten ervaren met de lesstof op alle niveaus. Wij geven scheikunde bijles in het Nederlands, maar desgewenst ook in het Engels aan buitenlandse scholieren, of leerlingen die tweetalig onderwijs (tto) volgen. Heeft uw kind wat extra aandacht nodig bij scheikunde? De bijles scheikunde van ExamenGeslaagd helpt daarbij.

Wat kan ExamenGeslaagd voor uw kind betekenen?

Wanneer uw kind scheikunde als een lastig vak ervaart en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles scheikunde. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles scheikunde enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor scheikunde te behalen. 

Wij gaan graag door de persoonlijke begeleiding te geven, die leerlingen verder brengt. Daarom kan bijles een uitweg bieden! Een bijlesdocent die gepassioneerd is over het vak scheikunde komt graag aan huis extra uitleg geven over de stof waar de leerling moeite mee heeft. Zo kan er samen aan huiswerk worden gewerkt of een toets worden voorbereid. Indien je liever op een andere locatie afspreekt, is dat zeker ook mogelijk! Dat zou in een (universiteits)bibliotheek kunnen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Na het bijlesverzoek

ExamenGeslaagd zorgt dat er zo snel mogelijk een goede bijlesdocent op de stoep staat. Wij zijn niet een geautomatiseerd bijlesbureau, maar een bijlesbureau die zo persoonlijk mogelijk een geschikte bijlesdocent voor de leerling wil vinden. Wij bellen iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Hierdoor kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. 

Wij zijn natuurlijk telefonisch, per mail bereikbaar voor vragen, iedere werkdag vanaf 9.00 tot 21.00 uur en weekenden van 9.00 tot 18.00 uur. Vaak komt het ook voor dat we doorwerken tot een later tijdstip. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk te kunnen starten met de bijlessen.