Bijles Rekenen

Hoeveel kilo haring wordt er gemiddeld per dag gegeten? En hoeveel leerlingen zitten er op alle basisscholen samen? Om dat soort dingen te weten te komen, zijn goede rekenvaardigheden onontbeerlijk. En laat rekenen nu net een van de moeilijkste vakken op de basisschool zijn!

Ter voorbereiding op de Citotoets of om beter te worden in de taalvakken of rekenvakken op school kunnen ook basisschoolleerlingen bijles krijgen bij ExamenGeslaagd. Veel kinderen op de basisschool schijnen moeite te hebben met rekenen. Onze bijlesdocenten zijn van mening dat dit komt omdat er op de basisschool veel te weinig persoonlijke aandacht wordt besteed aan leerlingen. Rekenen kan door ieder kind begrepen worden mits het goed wordt uitgelegd.

Onze bijlesdocenten zullen de lessen natuurlijk afstemmen aan het lesmateriaal van uw basisschool. De basisschool is de uitgelezen kans om je het rekenen eigen te maken, omdat je vanaf de middelbare school veelal met een rekenmachine aan de slag gaat. Toch is het belangrijk dat uw kind op de basisschool snel en nauwkeurig leert rekenen aangezien men ook op de middelbare school een rekenexamen gaat instellen. Op die manier kunt u uw kind een steuntje in de rug bieden en zorgen dat hij of zij beter gaat presteren op school.

Wat kan ExamenGeslaagd voor uw kind betekenen?

Wanneer uw kind rekenen als een lastig vak ervaart en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles rekenen. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles rekenen enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor rekenen te behalen. 

Wij gaan graag door de persoonlijke begeleiding te geven, die leerlingen verder brengt. Daarom kan bijles een uitweg bieden! Een bijlesdocent die gepassioneerd is over het vak rekenen komt graag aan huis extra uitleg geven over de stof waar de leerling moeite mee heeft. Zo kan er samen aan huiswerk worden gewerkt of een toets worden voorbereid. Indien je liever op een andere locatie afspreekt, is dat zeker ook mogelijk! Dat zou in een (universiteits)bibliotheek kunnen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Na het bijlesverzoek

ExamenGeslaagd zorgt dat er zo snel mogelijk een goede bijlesdocent op de stoep staat. Wij zijn niet een geautomatiseerd bijlesbureau, maar een bijlesbureau die zo persoonlijk mogelijk een geschikte bijlesdocent voor de leerling wil vinden. Wij bellen iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Hierdoor kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. 

Wij zijn natuurlijk telefonisch, per mail bereikbaar voor vragen, iedere werkdag vanaf 9.00 tot 21.00 uur en weekenden van 9.00 tot 18.00 uur. Vaak komt het ook voor dat we doorwerken tot een later tijdstip. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk te kunnen starten met de bijlessen.