Bijles Natuurkunde

De abstracte lesstof in het natuurkundeboek vormt vaak een obstakel. Daarom pakken we het tijdens bijles anders aan: de bijlesdocent maakt de lesstof inzichtelijk door je de werkelijkheid achter de formules te laten zien. Daardoor leert uw kind op eenvoudige wijze natuurkundige formules toe te passen, op papier en in je dagelijks leven.

Natuurkunde is voor veel leerlingen een echt struikelvak. Doordat de lesstof vaak abstract is, is natuurkunde voor de meeste moeilijk te begrijpen. Mechanica, geometrische optica, stromende elektriciteit en kernfysica: niet de makkelijkste onderwerpen. Als je geen geboren bèta bent, dan zul je ongetwijfeld bij natuurkunde wel eens tegen moeilijkheden aanlopen. Onze bijlesdocenten kunnen je ondersteunen met gerichte bijlessen. 

Tijdens een bijles natuurkunde kun je al je vragen stellen die je in de klas niet kwijt kunt, gaten in je kennis opvullen en extra goed voorbereiden op de aankomende overhoringen. Natuurlijk zijn onze docenten ervaren met de lesstof op alle niveaus. Wij geven natuurkunde bijles in het Nederlands, maar desgewenst ook in het Engels aan buitenlandse scholieren, of leerlingen die tweetalig onderwijs (tto) volgen. Heeft uw kind wat extra aandacht nodig bij Natuurkunde? De bijles Natuurkunde van ExamenGeslaagd helpt daarbij.

Wat kan ExamenGeslaagd voor uw kind betekenen?

Wanneer uw kind natuurkunde als een lastig vak ervaart en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles natuurkunde. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles natuurkunde enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor natuurkunde te behalen. 

Wij gaan graag door de persoonlijke begeleiding te geven, die leerlingen verder brengt. Daarom kan bijles een uitweg bieden! Een bijlesdocent die gepassioneerd is over het vak natuurkunde komt graag aan huis extra uitleg geven over de stof waar de leerling moeite mee heeft. Zo kan er samen aan huiswerk worden gewerkt of een toets worden voorbereid. Indien je liever op een andere locatie afspreekt, is dat zeker ook mogelijk! Dat zou in een (universiteits)bibliotheek kunnen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Na het bijlesverzoek

ExamenGeslaagd zorgt dat er zo snel mogelijk een goede bijlesdocent op de stoep staat. Wij zijn niet een geautomatiseerd bijlesbureau, maar een bijlesbureau die zo persoonlijk mogelijk een geschikte bijlesdocent voor de leerling wil vinden. Wij bellen iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Hierdoor kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. 

Wij zijn natuurlijk telefonisch, per mail bereikbaar voor vragen, iedere werkdag vanaf 9.00 tot 21.00 uur en weekenden van 9.00 tot 18.00 uur. Vaak komt het ook voor dat we doorwerken tot een later tijdstip. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk te kunnen starten met de bijlessen.