Bijles Geschiedenis

Heeft uw kind moeite met het verklaren van de ontwikkeling van pluriforme en multiculturele samenlevingen en kan je wel wat hulp gebruiken? Of wil je wat meer uitleg over verlicht absolutisme? 

Geschiedenis is meer een ‘alfa’ vak, dit houdt in dat er veel van je leesvaardigheid gevraagd wordt. Ook andere vaardigheden zoals het aanleren van begrippen en plaatsen in de context zijn belangrijk om het vak geschiedenis met een voldoende af te sluiten.

Onze bijlesdocenten helpen je structuur aan te brengen in grote hoeveelheden tekst, jaartallen en ze leren je hoe je aanleiding, oorzaak en gevolg kunt onderscheiden. Deze vaardigheden kunnen door bijlessen, met hulp van onze bijlesdocenten, eigen gemaakt worden.

Wat kan ExamenGeslaagd voor uw kind betekenen?

Wanneer uw kind geschiedenis als een lastig vak ervaart en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles geschiedenis. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles geschiedenis enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor geschiedenis te behalen. 

Wij gaan graag door de persoonlijke begeleiding te geven, die leerlingen verder brengt. Daarom kan bijles een uitweg bieden! Een bijlesdocent die gepassioneerd is over het vak geschiedenis komt graag aan huis extra uitleg geven over de stof waar de leerling moeite mee heeft. Zo kan er samen aan huiswerk worden gewerkt of een toets worden voorbereid. Indien je liever op een andere locatie afspreekt, is dat zeker ook mogelijk! Dat zou in een (universiteits)bibliotheek kunnen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Na het bijlesverzoek

ExamenGeslaagd zorgt dat er zo snel mogelijk een goede bijlesdocent op de stoep staat. Wij zijn niet een geautomatiseerd bijlesbureau, maar een bijlesbureau die zo persoonlijk mogelijk een geschikte bijlesdocent voor de leerling wil vinden. Wij bellen iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Hierdoor kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. 

Wij zijn natuurlijk telefonisch, per mail bereikbaar voor vragen, iedere werkdag vanaf 9.00 tot 21.00 uur en weekenden van 9.00 tot 18.00 uur. Vaak komt het ook voor dat we doorwerken tot een later tijdstip. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk te kunnen starten met de bijlessen.