Bijles Engels

Heeft uw kind ook zo’n moeite met het uit elkaar houden van de present simple en de present continuous? Of lukt het jou maar niet een voldoende te halen voor tekstverklaren?

ExamenGeslaagd heeft enthousiaste en ervaren docenten , die je niet alleen kan helpen bij woordbegrip, grammatica en zinsconstructies, maar ook ondersteuning biedt bij uitspraak, conversatie en eventueel boekbesprekingen en presentaties. Engels is een typisch vak dat voor sommige leerlingen relatief makkelijk is, maar voor anderen erg moeilijk. 

Er wordt vaak gezegd dat Engels een taal is die je “op gevoel” spreekt. Dat klopt deels, maar dat gevoel komt natuurlijk wel ergens vandaan en er is zeker sprake van structuur en regelmaat binnen de Engelse taal. Schrijf je somebody of anybody? Much of many? Net zoals bij andere talen is het leren en oefenen van grammatica een niet te onderschatten factor. Engels is voor veel leerlingen een moeilijk vak, met name door de grammatica. 

ExamenGeslaagd biedt intensieve hulp bij het bekende struikelvak Engels, met extra hulp bij grammatica of tekstbegrip. Daarnaast bereiden we de leerlingen tijdens een bijles Engels voor op mondelinge toetsen. 

Wat kan ExamenGeslaagd voor uw kind betekenen?

Wanneer uw kind economie als een lastig vak ervaart en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Engels. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles Engels enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor Engels te behalen. 

Wij gaan graag door de persoonlijke begeleiding te geven, die leerlingen verder brengt. Daarom kan bijles een uitweg bieden! Een bijlesdocent die gepassioneerd is over het vak Engels komt graag aan huis extra uitleg geven over de stof waar de leerling moeite mee heeft. Zo kan er samen aan huiswerk worden gewerkt of een toets worden voorbereid. Indien je liever op een andere locatie afspreekt, is dat zeker ook mogelijk! Dat zou in een (universiteits)bibliotheek kunnen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Na het bijlesverzoek

ExamenGeslaagd zorgt dat er zo snel mogelijk een goede bijlesdocent op de stoep staat. Wij zijn niet een geautomatiseerd bijlesbureau, maar een bijlesbureau die zo persoonlijk mogelijk een geschikte bijlesdocent voor de leerling wil vinden. Wij bellen iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Hierdoor kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. 

Wij zijn natuurlijk telefonisch, per mail bereikbaar voor vragen, iedere werkdag vanaf 9.00 tot 21.00 uur en weekenden van 9.00 tot 18.00 uur. Vaak komt het ook voor dat we doorwerken tot een later tijdstip. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk te kunnen starten met de bijlessen.