Bijles Duits

Heeft uw kind moeite met de lastige naamvallen van onze oosterburen, of extra ondersteuning nodig bij het leren van Duitse woordjes?

Duits kan voor veel scholieren een lastig vak zijn. Ondanks dat Duits best op Nederlands lijkt, kan het lastig zijn de naamvallen uit elkaar te halen, de uitspraak te beheersen, of Duitse woordjes te leren. Met alle verschillende naamvallen en vervoegingen kan het een struikelvak zijn. Het kan zijn dat er extra uitleg nodig is voor bijvoorbeeld tekstbegrip of grammatica. Maar ook voor de voorbereiding om mondelinge toetsen is een bijles Duits heel nuttig. In dat geval kan een bijlesdocent uitkomst bieden, die deze stof graag met uw kind doorneemt. 

ExamenGeslaagd heeft bijlesdocenten in dienst die om meerdere redenen uitermate geschikt zijn om bijles Duits te geven. Tijdens de bijles richten we ons op de stof die geleerd moet worden en zullen we met gerichte oefeningen toewerken naar toetsen en overhoringen. Op deze manier kun je door het oefenen met een nieuwe leerstrategie zelf aan de slag met je schoolvakken.

Duits

Wat kan ExamenGeslaagd voor uw kind betekenen?

Wanneer uw kind Duits als een lastig vak ervaart en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles Duits. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles Duits enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor Duits te behalen.

Wij gaan graag door de persoonlijke begeleiding te geven, die leerlingen verder brengt. Daarom kan bijles een uitweg bieden! Een bijlesdocent die gepassioneerd is over het vak Duits komt graag aan huis extra uitleg geven over de stof waar de leerling moeite mee heeft. Zo kan er samen aan huiswerk worden gewerkt of een toets worden voorbereid. Indien je liever op een andere locatie afspreekt, is dat zeker ook mogelijk! Dat zou in een (universiteits)bibliotheek kunnen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Na het bijlesverzoek

ExamenGeslaagd zorgt dat er zo snel mogelijk een goede bijlesdocent op de stoep staat. Wij zijn niet een geautomatiseerd bijlesbureau, maar een bijlesbureau die zo persoonlijk mogelijk een geschikte bijlesdocent voor de leerling wil vinden. Wij bellen iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Hierdoor kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. 

Wij zijn natuurlijk telefonisch, per mail bereikbaar voor vragen, iedere werkdag vanaf 9.00 tot 21.00 uur en weekenden van 9.00 tot 18.00 uur. Vaak komt het ook voor dat we doorwerken tot een later tijdstip. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk te kunnen starten met de bijlessen.