Bijles Biologie

Cellen, fotosynthese, het menselijk lichaam. Biologie omvat veel onderwerpen en nog veel meer begrippen. Met behulp van onze ervaren bijlesdocenten, kunnen wij je helpen om weer overzicht in je leerstof en plezier voor het vak biologie te krijgen.

Het vak biologie vraagt onder meer vaardigheden zoals: analytisch denken en toepassen (natuur gerelateerde) theorie. Deze vaardigheden kunnen door bijlessen, met hulp van de bijlesdocenten van ExamenGeslaagd, eigen gemaakt worden.

Bijles biologie houdt in dat er puur inhoudelijke uitleg en begeleiding wordt gegeven en niet alleen over studievaardigheden zoals bij huiswerkbegeleiding. We zien er dus op toe dat jouw bijlesdocent echt verstand heeft van het vak biologie en dit ook goed kan overbrengen. 

Wat kan ExamenGeslaagd voor uw kind betekenen?

Wanneer uw kind biologie als een lastig vak ervaart en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles biologie. Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles biologie enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor biologie te behalen.

Wij gaan graag door de persoonlijke begeleiding te geven, die leerlingen verder brengt. Daarom kan bijles een uitweg bieden! Een bijlesdocent die gepassioneerd is over het vak biologie komt graag aan huis extra uitleg geven over de stof waar de leerling moeite mee heeft. Zo kan er samen aan huiswerk worden gewerkt of een toets worden voorbereid. Indien je liever op een andere locatie afspreekt, is dat zeker ook mogelijk! Dat zou in een (universiteits)bibliotheek kunnen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Na het bijlesverzoek

ExamenGeslaagd zorgt dat er zo snel mogelijk een goede bijlesdocent op de stoep staat. Wij zijn niet een geautomatiseerd bijlesbureau, maar een bijlesbureau die zo persoonlijk mogelijk een geschikte bijlesdocent voor de leerling wil vinden. Wij bellen iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Hierdoor kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. 

Wij zijn natuurlijk telefonisch, per mail bereikbaar voor vragen, iedere werkdag vanaf 9.00 tot 21.00 uur en weekenden van 9.00 tot 18.00 uur. Vaak komt het ook voor dat we doorwerken tot een later tijdstip. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk te kunnen starten met de bijlessen.