Bijles Bedrijfseconomie (M&O)

Veel scholieren hebben moeite met bedrijfseconomie (management en organisatie) vanwege de theoretische of wiskundige kanten van dit vak.

Bedrijfseconomie (management & organisatie), is een leuk, maar soms ook lastig vak. Extra uitleg in de vorm van een bijles kan dan nuttig zijn. Voor extra hulp en ondersteuning met balansrekeningen, liquiditeitsrekeningen en rechtsvormen biedt onze bijles bedrijfsecnomie uitkomst. Heeft uw kind moeite met balansen opstellen of met complexe begrippen? Bij ExamenGeslaagd kan iedereen terecht voor bijles bedrijfseconomie (management & organisatie). Uw kind kan vakinhoudelijke vragen stellen of hulp krijgen bij de juiste leerstrategie. Nu met plezier naar school en straks klaar voor de toekomst. 

Ook voor andere onderwerpen die aan bod komen in de les, is een extra bijles geschikt. Tijdens de bijles bedrijfseconomie richten we ons op de te leren stof en werken we met gerichte oefeningen toe naar toetsen en overhoringen. Kan uw kind extra hulp gebruiken bij het vak bedrijfseconomie? Wij horen graag de situatie en kunnen vervolgens de meest geschikte oplossing bepalen.

Wat kan ExamenGeslaagd voor uw kind betekenen?

Wanneer uw kind bedrijfseconomie als een lastig vak ervaart en extra hulp goed kan gebruiken, staan wij hem of haar graag bij met individuele bijles bedrijfseconomie Uit de evaluaties blijkt dat onze leerlingen en ouders de bijles bedrijfseconomie enorm waarderen. Zij geven aan de lesstof beter te begrijpen en betere cijfers voor bedrijfseconomie te behalen. 

Wij gaan graag door de persoonlijke begeleiding te geven, die leerlingen verder brengt. Daarom kan bijles een uitweg bieden! Een bijlesdocent die gepassioneerd is over het vak bedrijfseconomie komt graag aan huis extra uitleg geven over de stof waar de leerling moeite mee heeft. Zo kan er samen aan huiswerk worden gewerkt of een toets worden voorbereid. Indien je liever op een andere locatie afspreekt, is dat zeker ook mogelijk! Dat zou in een (universiteits)bibliotheek kunnen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Na het bijlesverzoek

ExamenGeslaagd zorgt dat er zo snel mogelijk een goede bijlesdocent op de stoep staat. Wij zijn niet een geautomatiseerd bijlesbureau, maar een bijlesbureau die zo persoonlijk mogelijk een geschikte bijlesdocent voor de leerling wil vinden. Wij bellen iedereen terug die via internet een aanvraag indient. Hierdoor kunnen wij de meest passende bijlesdocent selecteren voor iedere specifieke leerling en zijn of haar situatie. 

Wij zijn natuurlijk telefonisch, per mail bereikbaar voor vragen, iedere werkdag vanaf 9.00 tot 21.00 uur en weekenden van 9.00 tot 18.00 uur. Vaak komt het ook voor dat we doorwerken tot een later tijdstip. We zetten alles op alles om zo snel mogelijk te kunnen starten met de bijlessen.