Huiswerkbegeleiding Basisschool

Kinderen van de basisschool kunnen voor het maken van hun huiswerk, huiswerkbegeleiding krijgen. 

Omdat elke leerling niet hetzelde is, biedt ExamenGeslaagd ook individuele huiswerkbegeleiding aan! Op die manier kan de leerling één-op-één aandacht krijgen, waardoor vaak minder uur begeleiding per week nodig is. Reizen naar een locatie is ook niet meer nodig, wij komen aan huis bij de leerling.

Wat doen we tijdens huiswerkbegeleiding basisschool?

Tijdens huiswerkbegeleiding basisschool kunnen kinderen topografie leren, geschiedenistoetsen voorbereiden, Engelse woordjes leren, extra oefenen met spelling, woordenschat, taal enz.. Huiswerk moet tegenwoordig ook door basisschoolleerlingen gemaakt worden. Huiswerkbegeleiding basisschool helpt kinderen die moeite hebben met de aanpak van huiswerk of het aanleren van bepaalde studievaardigheden. Ook alvast ter voorbereiding op de middelbare school. Want jong geleerd…

Wij vertellen u graag meer over huiswerkbegeleiding basisschool. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarom ExamenGeslaagd?

Coaching

Naast de huiswerkbegeleiding biedt ExamenGeslaagd ook coaching voor leerlingen in het basis- en middelbare onderwijs. ExamenGeslaagd coaching houdt zich specifiek bezig met problematiek gericht op schoolwerk. We gaan samen antwoord vinden op de vragen ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat kan ik?’. We kijken wat nodig is om het schoolwerk op de rit te krijgen en kijken daarbij naar aspecten als:

  • motivatie en discipline
  • doorzettingsvermogen en doelen stellen
  • leren leren en plannen
  • faalangst en stress